Økologisk kaffe - Dyrket uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler
15610
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15610,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Økologisk kaffe

Ø-mærket

Når du køber økologisk kaffe ligesom den du finder hos rist, er det en garanti for at kaffen er dyrket uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Alt økologisk kaffe er helt fri for kunstige farvestoffer, syntetiske aromastoffer og kunstige sødemidler. Vi kan derfor garantere at du får det du ser – god kaffe og ikke andet.

Når kaffen har det røde ø-mærke, er du sikker på at bønnerne er produceret efter alle EUs forskrifter for planteproduktion og økologiske dyrehold.

Økologisk kaffe fra rist

Økologisk og bæredygtig kaffe fra Honduras

Vores kaffe fra Honduras er produceret i kooperativet Cocafcal i den vestlige del af Honduras.

Cocafcal har en mission om at fremme den bæredygtige udvikling af den lokale økonomi i den sydlige region i Copan. De mener at gennem en fælles indsats er det muligt, at reducere fattigdommen og forbedre livskvaliteten i landdistrikterne i det vestlige Honduras.